SEO оптимізація потрібна на етапі створення сайту

Чому SEO оптимізація потрібна під час створення сайту

2067

Багато клієнтів не розуміють навіщо потрібно проводити SEO оптимізацію сайту під час його розробки та створення. «Більшість власників сайтів проводять оптимізацію вже готових сайтів, перед початком просування і почуваються при цьому добре», - думають вони.

Наша мета - вказати Вам на основні причини, чому варто займатися вже під час його .

 

Чому SEO потрібно проводити під час створення сайту

SEO дешевше проводити під час створення сайтуЕкономія грошей

Так дешевше, перед проведенням оптимізації готового сайту потрібно провести серйозну аналітику сотні параметрів. За неї доведеться платити.

SEO не завжди можна реалізувати всі вимоги пошукових системОптимальне SEO

При проведенні оптимізації готового сайту не завжди можна реалізувати всі вимоги пошукових систем.

легше створити структуру, яка максимально відповідає SEO-ядруШвидкий результат

Індексація правок готового сайту потребує більше часу. На новому сайті легше створити структуру, яка максимально відповідає SEO-ядру.

 

Саме з цих причин так важливо проводити SEO оптимізацію на етапі створення сайту, а не пізніше. Проведення оптимізації можна порівняти із внесенням депозиту до банку – чим раніше Ви розмістили депозит, тим більше грошей за відсотками Ви отримаєте.

 

Навіщо потрібно займатися SEO оптимізацією сайту

 

  • Оптимізований сайт приносить прибуток! Багато низько конкурентних тематиках достатньо однієї оптимізації сайту для виведення його в топи пошукових систем. Якщо навіть ваша тематика є конкурентною, то проведення оптимізації збільшить кількість трафіку на ваш сайт.
  • Оптимізований сайт швидко потрапляє у топ! Багато клієнтів створюють свої сайти, тому що хтось їм сказав, що цього достатньо для отримання прибутку. Але це не так. Сайт без реклами та початкової оптимізації, швидше за все, взагалі не приноситиме переходи.
  • Результати від просування сайту будуть кращими! Без починати не рекомендується. Адже витрачені гроші принесуть лише малу частину того результату, який міг бути досягнутий з оптимізацією.
Ваше повідомлення відправлено!
Помилка надсилання повідомлення

Виберіть мову сайту:

UKRUEN